Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність впровадження систем автоматизації мінібарів у готелях
    (2023) Бортнічук, Владислав Вікторович; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович
    Проведено аналіз актуальності використання систем автоматизації міні барів у готелях як складової комплексної системи автоматизованого управління готельним підприємством
  • Ескіз
    Документ
    Комплекс рішень для готельних підприємств, які функціонують в умовах війни
    (2024) Сидоренко, Таїсія Сергіївна; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович
    У роботі представлено аналіз та систематизацію рішень підвищення безпеки та комфорту готельних підприємств, які функціонують в умовах війни
  • Ескіз
    Документ
    Системи безпеки та системи управління доступом для готельних підприємств
    (2023) Сидоренко, Таїсія Сергіївна; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович
    Проведено аналіз структури сучасних автоматизованих систем безпеки готельних підприємств
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів
    (2021) Пушка, Ольга Сергіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович
    У роботі описано дослідження впливу поверхнево- активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів. The paper describes the study of the effect of surfactants on the heat capacity of starch pastes.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення конструкції завитка відцентрової бурякорізки
    (2019) Люлька, Олександр Миколайович; Макаренко, Євгеній Ігорович; Люлька, Дмитро Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович
    Запропонована модернізація дає змогу запобігти пошкодженню та приско- реному зношенню ножів, ножових рам, контрножів, завитка та броньових на- кладок барабану сторонніми домішками. В модернізованій машині на зовнішньому торці кожної робочої лопаті завит- ка додатково встановлений запобіжний пристрій у вигляді шарнірно закріпленої підпружиненої пластини. Також в основі завитка виконані додаткові отвори. Удосконалена відцентрова бурякорізка працює так. Подача цукрових буряків у бурякорізку здійснюється через завантажувальний пристрій з шиберним механізмом, звідки вони потрапляють в міжвитковий простір, утворений передніми (робочими) поверхнями завитка та додатково встановленими пластинами. Обертові лопаті завитка створюють відцентрову силу, від якої буряки притискаються до внутрішньої частини барабана і зрізаються ножами, які встановлені в робочих рамах. Домішка, заклинюючись між лопаттю завитка та внутрішньою поверхнею барабана, створює додатковий тиск на шибер, що зумовлює його відкриття завдяки стисканню пружини. Після цього домішка потрапляє у внутрішній простір пустотілої лопаті та видаляється через отвір в основі завитка. Додатковий тиск зникає – шибер закривається. Цукрові буряки зрізаються в стружку під час руху по внутрішній поверхні барабану та взаємодії з ножами, встановленими в ножових рамах. Отримана бурякова стружка під дією сили тяжіння виводиться через вивантажувальний отвір. The proposed upgrade helps to prevent damage and the proper wear and tear of knives, knife frames, counter knives, curls and armor laying the drum with impurities. In the modernized machine on the outer face of each working shovel curl- ka additionally installed a safety device in the form of a hinged spring-loaded plate. Extra holes are also made at the base of the curl. Improved centrifugal beet cutting works like this. Supply of sugar storms- nuts in the beet cut through the boot device with a shingle the mechanism from which they get into the intertwining space formed by curl (working) surfaces of the curl and additional installed layers us. Rotating curl blades create a centrifugal force from which beets are pressed against the inside of the drum and cut with knives that mounted in working frames. Impurity, wedged between the curl blade and the inner surface drum, creates additional pressure on the gate, which causes it to open thanks to spring compression. After that, the impurity enters the inner the space of the hollow blade and is removed through the opening at the base of the curl. Add- the pressure disappears - the gate closes. Sugar beets are cut into shavings as they move along the inner surface of the sugar beet. robbery and interaction with knives mounted in knife frames. The storm - the gravity of the shavings is removed through the discharge port.
  • Ескіз
    Документ
    Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначення
    (2010) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович
    Представлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення. The results of complex investigations concerning the effect of iron substances of organic and inorganic origin to the technological process of the bakery product production with antianemic properties of designed products are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якість
    (2007) Губеня, Вячеслав Олександрович; Махинько, Валерій Миколайович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Наведено результати збагачення хлібобулочних виробів носіями заліза різної природи. Встановлено дозування та проведено порівняльний аналіз впливу цих носіїв на технологічний процес та якість готової продукції. Given the results of enrichment of bakery products bearers of iron of different nature. Set the batch and the comparative analysis of the influence of the media on the technological process and quality of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
    (2011) Лявинець, Георгій Михайлович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Досліджено такі носії заліза, як сульфат заліза, лактат заліза і дієтичну добавку “Гемовітал”, з метою фортифікації хлібобулочних виробів. Iron substances such as ferrous lactate, ferrous sulphate and food supplement “Hemovital” have been investigated to fortification of bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призачення
    (2011) Губеня, Вячеслав Олександрович; Золотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Представлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення і фізіологічну ефективність розроблених продуктів.