Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначення(2010) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав ОлександровичПредставлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення. The results of complex investigations concerning the effect of iron substances of organic and inorganic origin to the technological process of the bakery product production with antianemic properties of designed products are presented.Документ Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якість(2007) Губеня, Вячеслав Олександрович; Махинько, Валерій Миколайович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаНаведено результати збагачення хлібобулочних виробів носіями заліза різної природи. Встановлено дозування та проведено порівняльний аналіз впливу цих носіїв на технологічний процес та якість готової продукції. Given the results of enrichment of bakery products bearers of iron of different nature. Set the batch and the comparative analysis of the influence of the media on the technological process and quality of finished products.Документ Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення(2011) Лявинець, Георгій Михайлович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаДосліджено такі носії заліза, як сульфат заліза, лактат заліза і дієтичну добавку “Гемовітал”, з метою фортифікації хлібобулочних виробів. Iron substances such as ferrous lactate, ferrous sulphate and food supplement “Hemovital” have been investigated to fortification of bakery products.Документ Ефективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призачення(2011) Губеня, Вячеслав Олександрович; Золотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПредставлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення і фізіологічну ефективність розроблених продуктів.