Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація вантажного ліфта для встановлення системи пристроїв, що збільшує продуктивність відвантаження харчової пакованої продукції(2020) Гущик, Валентина Олександрівна; Люлька, Дмитро МиколайовичАктуальна модернізація вантажного ліфта для удосконалення системи пристроїв переміщення харчової пакованої продукції із стрічки конвеєра в кабіну ліфта. Для підвищення ефективності та якості машинобудівного виробництва, яке тісно пов’язане з харчовою промисловістю є сучасний підхід до машинобудування та харчової промисловості вціломуДокумент Сушильна установка сушіння пивної дробини в киплячому шарі(2021) Гущик, Валентина Олександрівна; Якобчук, Роман ЛеонідовичВ роботі представлено сушильну установку для пивної дробини, яка забезпечує зневоднення продукту від початкової вологості 80% до кінцевої – 10%. The robot presents a drying plant for brewer's grains, which ensures that the product has a corn moisture content of 80% to a final moisture content of 10%.Документ Фізичні методи визначення вмісту олеїнової кислоти у соняшниковому насінні(2017) Гущик, Валентина Олександрівна; Аліпатова, Марія Русланівна; Гуцало, Інна Володимирівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаВміст олеїнової кислоти в насінні соняшнику може бути визначений аналітичними методами аналізу обрушеного насіння. За допомогою отриманих градуювальних рівнянь можна обчислювати відсотковий вміст олеїнової кислоти. При цьому коефіцієнти даних рівнянь визначаються під час градуювання аналізатора за зразками насіння з відомим вмістом в них зазначеної кислоти. Для виконання аналізу не потрібно застосовувати хімічні реактиви, при цьому знижена трудомісткість виконання аналізу за рахунок виключення ряду операцій, також значно зменшено час виконання аналізу. The content of oleic acid sunflower seeds can be determined by analytical methods of analysis hulled seeds. With the obtained calibration equation can calculate the percentage of oleic acid. This equation coefficients data determined during calibration of the analyzer on samples of seeds with known content therein said acid. To perform the analysis need not use chemical reagents, and the reduced complexity of the analysis by eliminating some operations, significantly reduced the performance analysis.