Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення показників якості твердого сиру з маком(2020) Дворецький, Дмитро Петрович; Микулич, Світлана; Тимчук, Алла ВікторівнаВстановлено позитивний вплив додавання маку до сирного зерна для уповільнення зміни рН, а також зменшення вмісту солі. The positive effect of adding poppy seeds to cheese grain to slow down the pH change and reduce the salt content has been established.Документ Технологія твердого сиру з маком із впровадженням на ТОВ «Кременецьке молоко»(2020) Дворецький, Дмитро Петрович; Микулич, Світлана; Грек, Олена ВікторівнаЗа результатом експериментальних досліджень, розроблена та впроваджена на підприємстві технологія виробництва твердого сиру «Ювілейний з маком».