Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Геометричні параметри пекарної камери та їх вплив на вентиляційні витрати теплоти
    (2018) Пиячко, Ігор; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    В результаті аналізу роботи пічного агрегату визначили вплив висоти посадкового вікна та температури пекарної камери на вентиляційні процеси в пекарній камері, а саме: зі збільшенням висоти посадкового вікна збільшуються вентиляційні втрати, а також при збільшенні температури пекарної камери збільшуються вентиляційні втрати теплоти. Встановлено математичні залежності вентиляційного процесу. The influence of the height of the plant window and the temperature of the baking chamber on the ventilation processes in the cooker chamber is determined, namely: increasing the height of the landing window increases the ventilation losses, as well as increasing the temperature of the baking room, the ventilation losses of heat increase. The mathematical dependences of the ventilation process are established.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зовнішнього та внутрішнього тепло-масообміну при суміщених процесах випікання та сушіння виробів з дріжджового тіста
    (2011) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна
    Зроблено порівняльну характеристику традиційного та запропонованого методів виробництва сухарних виробів. Визначені межі геометричних розмірів при яких доцільно проводити процес випікання-сушіння. The comparative characteristics of conventional and proposed methods of manufacturing of rusks. The boundaries of the geometric dimensions at which it is appropriate to carry out the process of baking-drying.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків
    (2012) Десик, Микола Григорович
    Впровадження суміщеного процесу випікання-сушіння призводить до значного спрощення машино-апаратурної схеми виробництва, з якої виключаються: піч для сушіння скибок, кулер для витримки сухарних плит, обладнання для пересаджування заготовок. Має місце зниження енерговитрат за рахунок економії тепла, що витрачається на повторне нагрівання скибок. The introduction of the combined process of baking-drying leads to a significant simplification of machine-instrumental production scheme from which excluded: oven to dry the slices, the cooler for aging rusks plates, equipment for transfer of workpieces. There is a reduction in energy savings heat expended in reheating slices.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення процесів випікання та сушіння сухарних виробів
    (2010) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна
    Результати проведених досліджень використовуються для забезпечення раціональних режимів випікання та сушіння сухарних плит, що дозволяє знизити енерговитрати при виробництві сухарних виробів та створити потокове виробництво. The results of these studies are used to provide rational modes of drying and baking rusks plates, thus reducing the energy consumption in the production of rusks and create mass production.