Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Застосування вимог геродієтетики в технології печива функціонального призначення
    (2016) Петренко, Микола Миколайович; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Розглянуто модель ідеального харчового продукту у застосуванні до затяжного печива. Модель наведена у вигляді ієрархічного дерева, з розподілом на білки, жири та вуглеводи за хімічним складом, з вказанням співвідношенням, що рекомендовані нутріціологією для людей похилого віку. Запропонована оцінка харчових продуктів згідно з вимогами кваліметрії на прикладі затяжного печива.
  • Ескіз
    Документ
    Хімічний склад харчового продукту, що відповідає вимогам геродієтетики
    (2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович
    Розглянуто модель ідеального харчового продукту. Модель наведена у вигляді ієрархічного дерева, з розподілом на білки, жири та вуглеводи за хімічним складом, з вказанням співвідношенням, що рекомендовані нутріціологією. Запропонована оцінка харчових продуктів згідно з вимогами кваліметрії. The model of the ideal food. The model is presented in a hierarchical tree, with the distribution of proteins, fats and carbohydrates in chemical composition, indicating the ratio recommended by nutritsiologiya. The proposed evaluation of food quality control as required.