Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення можливості застосування еритритолу в технології желейно-ягідного мармеладу(2023) Гудзенко, Анастасія Станіславівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаВизначено, що через 2 дні зберігання еритритол кристалізується на поверхні мармеладу. Для запобігання цього застосовано фруктозу. Використання вишневого пюре сприяє покращенню нутрієнтного складу мармеладу. It was determined that after 2 days of storage, erythritol crystallizes on the surface of the marmalade. Fructose is used to prevent this. The use of cherry puree improves the nutritional composition of marmalade.Документ Тиксотропія як унікальний феномен колоїдної хімії, доцільність та можливість її застосування в технології кондитерських виробів(2020) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаРозглянуто тиксотропію як унікальне явище колоїдної хімії. Показано можливість застосування тиксотропії і технології мармеладу, помадних та пралінових мас, шоколаду. It is considered thixotropy as a unique phenomenon of colloid chemistry. It is shown the possibility of using thixotropy and technology of marmalade, fondant and praline masses, chocolate.