Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Можливості застосування цукрозамінників в технології вівсяного печива
    (2023) Чаркіна, Дар’я Сергіївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    В печиві на ізомальтитолі та ізомальтитолі і еритритолі спостерігається рівномірна пористість. У разі сумісного застосування еритритолу та ізомальтитолу печиво має більш солодкий смак. Uniform porosity is observed in cookies based on isomaltitol and isomaltitol and erythritol. In the case of combined use of erythritol and isomaltitol, cookies have a sweeter taste.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення можливості застосування еритритолу в технології желейно-ягідного мармеладу
    (2023) Гудзенко, Анастасія Станіславівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Визначено, що через 2 дні зберігання еритритол кристалізується на поверхні мармеладу. Для запобігання цього застосовано фруктозу. Використання вишневого пюре сприяє покращенню нутрієнтного складу мармеладу. It was determined that after 2 days of storage, erythritol crystallizes on the surface of the marmalade. Fructose is used to prevent this. The use of cherry puree improves the nutritional composition of marmalade.