Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Використанння комбучі підвищеної кислотності в технології функціональних напоїв
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Проаналізовано можливість використання комбучі підвищеної кислотності та гарбуза для розроблення смузі для закладів ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції провадження крафтових напоїв у закладах ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна
    Проведено дослідження стану ринку крафтового пиво, фруктових водів безалкогольних напої, зокрема комбучі, які набувають все більшої популярності у закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Використання комбучі у коктейлях для закладів ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна
    Проведені дослідження щодо можливості Studies have been conducted on the possibility of using kombucha for cooking Sauer-type cocktails in restaurants використання комбучі для приготування коктейлів типу Сауер в закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Альтернативні кавові напої для СПА-готелів
    (2023) Новік, Анна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна
    Проведені дослідження щодо можливості використання кави та альтернативних кавових напої у закладах ресторанного господарства. Studies have been conducted on the possibility of using coffee and alternative coffee drinks in restaurants.
  • Ескіз
    Документ
    Використання АВС-аналізу для оптимізації меню у закладах ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Проведені дослідження щодо можливості оптимізації меню в закладах ресторанного господарства з застосуванням АВС-аналізу, які сприяють підвищенню рентабельності підприємств готельно-ресторанного бізнесу без залучення додаткових капітальних вкладень. Studies have been conducted on the possibility of menu optimization in restaurants using ABC analysis, which contribute to increasing the profitability of hotel and restaurant businesses without involving additional capital investments.