Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 16
  • Ескіз
    Документ
    Інструмент ситуаційного стратегічного аналізу
    (2022) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто особливості застосування динамічного SWOT-аналізу, його переваги та недоліки. Features of the use of dynamic SWOT analysis, its advantages and disadvantages are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток
    (2021) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток.
  • Ескіз
    Документ
    Закон розвитку як основний закон теорії організації
    (2021) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто закон розвитку як основний закон теорії організації: сутність, характиристики, теоретичні положення.
  • Ескіз
    Документ
    Роль ресурсного потенціалу у розвитку підприємства
    (2018) Дунда, Світлана Петрівна
    Одним із напрямів розвитку підприємства є підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу. Він є засобом для отримання максимального прибутку і підвищення конкурентоспроможності. Ресурсний потенціал - це можливості ресурсів, що можуть бути приведені в дію у процесі виробництва. Його суб'єктна складова визначається інтелектуальними та морально-етичними якостями персоналу, досвідом, знаннями, традиціями. Об'єктна складова - це всі види ресурсів, наявні на підприємстві. One of the goals of the company is to improve use of resources, because it is a means for maximize profits and increase competitiveness. Resource potential - is the possibility of resources that can be brought into action in the course of production. His subjective component is defined intellectual and moral ethical qualities of staff, expertise, knowledge and traditions. Object component - all kinds of resources available in the enterprise.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи розвитку підприємств хлібопекарної галузі
    (2017) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто основні шляхи розвитку підприємств хлібопекарної галузі: саморозвиток, реструктуризація, інноваційний розвиток. The main ways of development of bakery enterprises are considered: self-development, restructuring, innovative development.
  • Ескіз
    Документ
    Процес вибору стратегії розвитку хлібопекарських підприємств
    (2015) Дунда, Світлана Петрівна
  • Ескіз
    Документ
  • Ескіз
    Документ
    Потенціал розширення місткості агропродовольчого ринку АР Крим
    (2013) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто потенціал розширення місткості агропродовольчого ринку та аналіз тенденцій споживання в АР Крим. Consider potential expansion capacity agri-food market and trend analysis of consumption in the Crimea.
  • Ескіз
    Документ
    Методики оцінки розвитку підприємств
    (2013) Дунда, Світлана Петрівна
    Проаналізовано методичні підходи до оцінки розвитку підприємства. The thesis analyzes the methodological approaches to evaluating of the company development.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив стану атмосферного повітря на здоров’я населення АР Крим
    (2005) Дунда, Світлана Петрівна
    Проаналізовано викиди підприємствами шкідливих речовин в атмосферу. Analyzed emissions enterprises pollutants into the atmosphere.