root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Дущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна
1
search.filters.author.Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
1
search.filters.author.Прокопенко, Валерія Олександрівна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-7214-6584
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-9811-3286
Ключові слова
1
search.filters.subject.first courses
1
search.filters.subject.porridges
1
search.filters.subject.second courses
1
search.filters.subject.soups
1
search.filters.subject.другі страви
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Дущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна
×
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-7214-6584
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Готові обідні страви – необхідність сьогодення
(
2023
)
Прокопенко, Валерія Олександрівна
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Дущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна
Показати більше
Розглянуті переваги та особливості обідніх консервів. Досліджено асортимент консервованих перших та других обідніх страв, які є на ринку України.
Показати більше