Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Якість харчової продукції з пробіотичними властивостями(2015) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Золотоверх (Курпілянська), Катерина ВолодимирівнаДокумент Ефективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призачення(2011) Губеня, Вячеслав Олександрович; Золотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПредставлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення і фізіологічну ефективність розроблених продуктів.