Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у використані штучного холоду при виробництві заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності
    (2023) Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    Інновації в технологіях заморожування плодово-ягідної сировини набувають важливого значення, вони ґрунтуються на використанні широкого спектру кріопротекторів органічної та мінеральної природи, на вивченні і впровадженні способів заморожування ягід з ніжною та щільною покривною тканиною, розробленні раціональних методів дефростації заморожених напівфабрикатів з мінімальними втратами клітинного соку, створенні системи управління безпекою виробництва заморожених плодів і ягід на етапах життєвого циклу на основі принципів НАССР.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний спосіб заморожування плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекторів
    (2023) Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
    Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати вже давно завоювали популярність серед споживачів завдяки збереженню смакових якостей свіжо сировини і тривалому терміну зберігання. Процес заморожування є більш ефективним завдяки використанню кріопротекторів, які дозволяють зберегти якість та смак, а головне біологічну цінність продукту, запобігаючи утворенню кристалів льоду, що можуть пошкодити структуру та текстуру напівфабрикатів.