Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення сучасних маринадів для порційних напівфабрикатів(2021) Мелехова, М. В.; Корецька, Ірина ЛьвівнаМ 'ясо маринують для того, щоб вирішити відразу кілька завдань: зробити його м'якше, надати йому додатковий аромат і провести первинну антимікробну обробку. Досі залишається актуальними питання стосовно розширення асортименту маринадів для порційних напівфабрикатів без застосування кислот. Варто зауважити, що маринування не завжди призводить до розм'якшення м'яса. У деяких ситуаціях при надмірному маринуванні (в присутності занадто великої кількості кислоти або спирту) тканини втрачають воду і стають занадто твердими.Документ Сучасна альтернатива м’ясному білку(2013) Харченко, Євген Іванович; Корецька, Ірина Львівна; Корж, Тамара Володимирівна; Перегуда, Микола АнтоновичПрописано можливості використання альтернативних видів білкової сировини. The possibilities of the use of alternative types of albuminous raw material are presented.