Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження страв з використанням сої
    (2022) Рибаченко, Марина Сергіївна; Бахмач, Володимир Олександрович; Корецька, Ірина Львівна
    Все більше виробників харчових інгредієнтів звертають увагу на переваги використання сої як джерела протеїнів. Викликано це її невисокої вартістю порівняно з тваринними білками, а також зростаючою популярністю дієтичного харчування, та пошуком альтернативних джерел білків. Соя виступає чудовою сировиною для збагачення супу корисними речовинами.
  • Ескіз
    Документ
    Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринів
    (2015) Дочинець, Інга Вікторівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна