Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика органічних столових гарбузів для використання в технології хлібобулочних виробів
    (2023) Грищенко, Анна Миколаївна; Ганзина, Богдан Олегович; Космик, Антон Русланович
    Проаналізовано органічні гарбузи різних сортів за органолептичними показниками та властивостями шкірки і м’якоті, співвідношенням шкірки, насіння та м’якоті. Проаналізовано якість пюре, приготованого з досліджуваних гарбузів. Рекомендовано в технології хлібобулочних виробів використовувати пюре з гарбузів сорту «Баттернат».
  • Ескіз
    Документ
    Низькоетерифікований пектин в технології органічних борошняних виробів з овочевою начинкою
    (2023) Ганзина, Богдан Олегович; Космик, Антон Русланович; Грищенко, Анна Миколаївна
    Використання продуктів переробки органічних овочів для виробництва начинок для хлібобулочних виробів надасть можливість не лише розширити асортимент хлібобулочних виробів, а сприятиме підвищенню їх харчової цінності. Досліджено можливість виробництва начинки з пюре гарбуза з додаванням низькоетирифікованого пектину. Завдяки використанню органічного гарбуза для приготування начинки та обмеження кількості пектину в її складі, начинку можна рекомендувати для виробництва органічних хлібобулочних виробів.