Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього(2011) Новоятлєва, Ю. Р.; Кочерга, Валентина ІванівнаДосліджено питання оптимізації складу бісквітного напівфабрикату збагаченням його нутрієнтами фітокомпозицій. The problem of optimization of biscuit semi-finished product enriching it with phytocomposition nutrients has been investigated.Документ Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз»(2011) Куц, О. М.; Кочерга, Валентина ІванівнаПредставлено результати досліджень з розроблення гарячих соусів з використанням фітокомпозицій. The research results of hot sauces technology with phytocomposition are presented.Документ Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів(2011) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаРозглянуто використання вітамінно-мінеральних добавок у технології борошняних кондитерських виробів. Vitamin and mineral supplements using in technology of flour confectionary products has been studied.Документ Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів(2010) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаЗапропоновано використання нетрадиційної сировини (борошно рисове і гречане) і фітодобавок з метою підвищення харчової цінності кексів. Alternative raw materials (rice and buckwheat flour) and phytosupplements are proposed with the aim of improving the nutritional value of cakes.