Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок
    (2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина Андріївна; Ловягін, Олександр Миколайович
    У статті приведено новітні дані для розробки та класифікації харчових добавок, які використовуються у виробництві горілок та горілок особливих. В статье приведены новейшие данные для разработки и классификации пищевых добавок, которые используются в производстве водки и водки особой. The article presents the latest data for the development and classification of food additives that are used in the production of vodka and vodka special.
  • Ескіз
    Документ
    Використання трав у лікеро-горілчаному виробництві
    (2015) Кушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович
    Розглянуто перспективність використання трав у лікеро-горілчаному виробництві. The prospect of using herbs in the distillery production is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Використання харчових добавок для виробництва алкогольної продукції
    (2015) Кушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович
    Розроблено класифікацію харчових добавок, вживаних у виробництві горілок. Classification of food additions is worked out, vodka used in a production