Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок(2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина Андріївна; Ловягін, Олександр МиколайовичУ статті приведено новітні дані для розробки та класифікації харчових добавок, які використовуються у виробництві горілок та горілок особливих. В статье приведены новейшие данные для разработки и классификации пищевых добавок, которые используются в производстве водки и водки особой. The article presents the latest data for the development and classification of food additives that are used in the production of vodka and vodka special.Документ Використання трав у лікеро-горілчаному виробництві(2015) Кушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозглянуто перспективність використання трав у лікеро-горілчаному виробництві. The prospect of using herbs in the distillery production is considered.Документ Використання харчових добавок для виробництва алкогольної продукції(2015) Кушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозроблено класифікацію харчових добавок, вживаних у виробництві горілок. Classification of food additions is worked out, vodka used in a production