Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження антиоксидантної здатності настоїв із кавозамінників
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Березова, Ганна Олександрівна; Грушевська, Ірина Олегівна
    Водно-спиртові настої із кавозамінників є перспективними напівфабрикатами у виробництві солодких десертів, кондитерських виробів, напоїв алкогольних та слабоалкогольних, коктейлів, що готують та реалізують заклади ресторанного господарства. Окрім розширення асортименту, збереження традиційного кавового смаку, можливо збільшення антиоксидантних властивостей, що уповільнюють негативні процеси в організмі людини. Water-alcohol infusions from coffee substitutes are promising semi-finished products in the production of sweet desserts, confectionery, alcoholic and low-alcohol drinks, cocktails prepared and sold by restaurants. In addition to expanding the assortment, preserving the traditional coffee taste, it is possible to increase antioxidant properties that slow down negative processes in the human body.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективність використання Nepeta transcaucasica Grossch у технології алкогольних напоїв
    (2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Кулачинський, Максим Володимирович
    Запропоновано для технології алкогольних напоїв у ресторанному бізнесі застосування водно-спиртового настою з Nepeta transcaucasica Grossch з підвищеними антиоксидантними характеристиками та позитивними сенсорними показниками. The use of water-alcohol infusion from Nepeta transcaucasica Grossch with increased antioxidant characteristics and positive sensory indicators is proposed for the technology of alcoholic beverages in the restaurant business.