Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Чинники інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств(2022) Кутас, Олена ОлександрівнаРозглянуто найбільш актуальні для вітчизняних м’ясопереробних підприємств види інновацій, чинники, що визначають якість та тенденції інноваційного розвитку підприємств, а також головну мету запровадження і використання інновацій у галузі м’ясопереробки. The most relevant types of innovations for domestic meat processing enterprises, factors that determine the quality and trends of innovative development of enterprises, as well as the main goal of introducing and using innovations in the field of meat processing are considered.Документ Основні засади інноваційного розвитку підприємств(2021) Кутас, Олена ОлександрівнаВизначено мету та головні завдання інноваційної діяльності підприємств, принципи та ключові функції організації інноваційного процесу на підприємствах. The purpose and main tasks of the innovative activity of enterprises, the principles and key functions of the organization of the innovation process at enterprises are defined.Документ Формування стратегії інноваційного розвитку м'ясопереробних підприємств(2020) Кутас, Олена ОлександрівнаПідприємства галузі шукають шляхи подальшого розвитку інноваційної діяльності, оскільки необхідність утримання ринкових позицій вимагає від потужних підприємств рішучих дій щодо розширення та оновлення асортименту продукції, випуску на ринок нових видів продукції, удосконалення технологій виробництва тощо. Отже, інноваційна стратегія підприємств м’ясопереробної промисловості має спрямовуватися на досягнення технічного, технологічного та ринкового лідерства серед конкурентів. Enterprises in the industry are looking for ways of further progress of innovative activity, because the maintain necessity of market positions requires decisive actions from powerful companies to expand and update the range of products, launch new products, improve production technologies and more. Therefore, the innovative strategy of meat processing enterprises should be aimed at achieving technical, technological and market leadership among competitors.