Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Виробництво натуральних консервів «Морква у власному соку»(2021) Дьяченко, Олексій Володимирович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаУ роботі розглянуто особливості виробництва натуральних консервів «Морква у власному соку». Такий вид натуральних консервів має високі фізико-хімічні та органолептичні показники та може істотно розширити асортимент консервованих продуктів.Документ Каротиновмісна паста на основ і моркви(2019) Поцелуйко, Марія Василівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ результаті проведених досліджень, була отримана паста з морквяних вичавок. Після пресування морквяної м’язги, отримані вичавки піддавали гідролізу у кислому середовищі та направляли на протирання та концентрування. Така паста відрізняється порівняно високим вмістом каротину, пектинових речовин та цукрів. As a result of the research, carrot extract was obtained. After pressing the carrot husks, the resulting squeeze was subjected to hydrolysis in an acid medium and sent for wiping and concentration. This paste differs in the relatively high content of carotene, pectin substances and sugars.Документ Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх страв(2015) Карпік, Лариса; Писарєв, Максим Григорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина МихайлівнаВстановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених овочевих напівфабрикатів з моркви, картоплі, буряка та гарбуза. Досліджено процес обжарювання одержаних напівфабрикатів та їх використання у виробництві закусочних та обідніх страв. Optimal reception modes partially dehydrated vegetable semi carrots, potatoes, beets and pumpkin. The process of frying the obtained semi-finished products and their use in the production of snackbars and lunch dishes.Документ Дослідження способів інактивації пероксидази при одержанні каротиновмісних збагачувачів з моркви(2014) Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВстановлені оптимальні режими переробки моркви для максимально можливої інактивації пероксидази з одночасним збереженням β-каротину при виробництві каротиновмісних збагачувачів з моркви. The optimal processing modes for maximum carrot peroxidase inactivation while preserving β-carotene in carrot production еnrichment containing carotene.Документ Вплив основних технологічних параметрів при тепловому сушінні та зберіганні каротиновмісних морквяних збагачувачів на якість продукту(2011) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Бандуренко, Галина МихайлівнаДоведено, що для одержання сухої харчової добавки з морквяних вичавок з високим вмістом β-каротину, необхідно провести попередню теплову обробку сировини парою та розчином антиоксидантів з наступним НВЧ або ІЧ сушінням. It is proved that in order to obtain dry food additives carrot pomace high in β-carotene, it is necessary to pre-heat treatment of raw materials by steam and antioxidant a solution of the following microwave or infrared drying.Документ Удосконалення способу одержання сухого каротиновмісного збагачувача з моркви(2010) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Малежик, Іван Федорович; Бандуренко, Галина МихайлівнаВ результаті проведеної роботи було досліджено можливість отримання сухого збагачувача з моркви з максимальним збереженням біологічно активних речовин вихідної сировини. As a result of this work was investigated the possibility of obtaining dry enrichers from carrots with maximum preservation of biologically active substances raw materials.Документ Отримання нових видів продуктів за рахунок комплексної переробки моркви(2010) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Бандуренко, Галина МихайлівнаУ результаті проведених робіт в лабораторних умовах з моркви було отримано суху збагачуючу добавку для кондитерської та молочної промисловості. А також – натуральний морквяний сік, який можна використовувати у виробництві натуральних консервів, відновлених соків, нектарів або концентрованого морквяного соку. As a result of work done in the laboratory of carrots was obtained dry enriching additive for the confectionery and dairy industries. Also - natural carrot juice, which can be used in the production of natural canned, restored juices, nectars and concentrated carrot juice.