Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання чорниці при виробництві функціональних продуктів
    (2019) Торопець, Ілля Олександрович; Манченко, Валентина Миколаївна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Дослідження показали, що комплексна переробка ягід чорниці дозволяє отримати концентрований сік та пасту та порошок з вичавок. Це дозволяє розширити асортимент консервованих та використовувати їх у різних галузях харчової промисловості для збагачення продуктів антоціанами. Studies have shown that the complex processing of bilberries yields concentrated juice and paste and powder from the husks. This allows you to expand the range of canned food and use them in various branches of the food industry to enrich the products with anthocyanins.
  • Ескіз
    Документ
    Нові види збагачувачів з каротиновмісної сировини.
    (2018) Гордієнко, Оксана Володимирівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В результаті комплексного перероблення гарбузу, можна отримати два каротиновмісні продукти – концентрований сік та пасту з гарбузових вичавок. Концентрований гарбузовий сік додавали до соковмісних продуктів, соусів та топінгів. Отриману пасту додавали до кондитерських виробів, ікри та паштетів. As a result of the complex processing of the pumpkin, you can get two carotene-containing products - concentrated juice and pumpkin husks pasta. Concentrated pumpkin juice was added to juice-containing products, sauces and topings. The resulting paste was added to confectionery, caviar and paste.
  • Ескіз
    Документ
    Каротиновмісна паста на основ і моркви
    (2019) Поцелуйко, Марія Василівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В результаті проведених досліджень, була отримана паста з морквяних вичавок. Після пресування морквяної м’язги, отримані вичавки піддавали гідролізу у кислому середовищі та направляли на протирання та концентрування. Така паста відрізняється порівняно високим вмістом каротину, пектинових речовин та цукрів. As a result of the research, carrot extract was obtained. After pressing the carrot husks, the resulting squeeze was subjected to hydrolysis in an acid medium and sent for wiping and concentration. This paste differs in the relatively high content of carotene, pectin substances and sugars.