Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології отримання снеків із гарбуза
    (2021) Дьяченко, Олексій Володимирович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В роботі досліджено можливість виробництва снеків із гарбуза. Розглянута технологія із застосуванням цукрового сирому концентрацією 30% з додаванням 5% сухого порошку імбиру та глазурування їх порошком, який також складається з цукрової пудри та порошку імбиру у співвідношенні 1:1.
  • Ескіз
    Документ
    Нові види збагачувачів з каротиновмісної сировини.
    (2018) Гордієнко, Оксана Володимирівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В результаті комплексного перероблення гарбузу, можна отримати два каротиновмісні продукти – концентрований сік та пасту з гарбузових вичавок. Концентрований гарбузовий сік додавали до соковмісних продуктів, соусів та топінгів. Отриману пасту додавали до кондитерських виробів, ікри та паштетів. As a result of the complex processing of the pumpkin, you can get two carotene-containing products - concentrated juice and pumpkin husks pasta. Concentrated pumpkin juice was added to juice-containing products, sauces and topings. The resulting paste was added to confectionery, caviar and paste.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх страв
    (2015) Карпік, Лариса; Писарєв, Максим Григорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Встановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених овочевих напівфабрикатів з моркви, картоплі, буряка та гарбуза. Досліджено процес обжарювання одержаних напівфабрикатів та їх використання у виробництві закусочних та обідніх страв. Optimal reception modes partially dehydrated vegetable semi carrots, potatoes, beets and pumpkin. The process of frying the obtained semi-finished products and their use in the production of snackbars and lunch dishes.