Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на формування якості розсільних сирів(КНТЕУ, 2009) Рябченко, Наталія Олександрівна; Рудавська, Ганна Богданівна; Лізогуб, ВіраВизначено раціональну концентрацію дієтичної добавки «Ламідан» під час виготовлення м’яких розсільних сирів. It was determined rational concentration of dietary supplements "Lamidan" during the production of soft cheese brine.Документ Вплив дієтичної добавки "Ламідан" та цикорлакту на мінеральний склад та органолептичні показники нових пастильних кондитерських виробів(2010) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Лізогуб, ВіраУ статті проаналізовано ряд об’єктивних факторів проблеми йододефіциту, розглянуто доцільність використання у складі кондитерських виробів дієтичної добавки „Ламідан” та цикорлакту для створення нових пастильних виробів оздоровчого спрямування. Встановлено раціональні співвідношення компонентів та їх вплив на мінеральний склад нових продуктів, органолептичні властивості та оздоровчий ефект. The objective factors of the problem iodine deficit is analysed in the article. It also describes the use expedience of dietary addition of „Lamidan” and of Tsikorlakt in composition of confectionery products to form new pastila wares of health direction. Rational correlations of components and their influence are set in mineral structure of new products, органолептичні properties and health effect.