Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження сушіння культивованих грибів різними інфрачервоними випромінювачами(2015) Буpлака, Тетяна Василівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван ФедоровичВ останні роки перспективним напрямом в харчовій промисловості є створення харчових продуктів нового покоління. Наразі значна частина сировини, яка використовується для виробництва харчових продуктів, переобтяжена засвоюваними вуглеводами і тому ці продукти мають низьку біологічну цінність, малий вміст вітамінів і підвищену калорійність. Нами пропонується удосконалити технологію виробництва харчових продуктів і використовувати принципово нову сировину - їстівні гриби. Огляд літературних джерел показав, що практично відсутні відомості про процеси, які відбуваються під час сушіння грибів. Тому, метою наших досліджень стало вивчення процесу сушіння культивованих грибів та змін, які відбуваються в грибах під час сушінняДокумент Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями(2010) Студзінська, Марина Олександрівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Веселовська, Таїсія Євгеніївна; Малежик, Іван ФедоровичДокумент Дослідження порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями(2009) Третякова, О. М.; Дубковецький, Ігор Володимирович; Веселовська, Таїсія Євгеніївна; Малежик, Іван Федорович