Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив механічної обробки на зміну структурно-механічних властивостей тіста під час замішування(2012) Марченко, А. В.; Кравченко, Олександр Іванович; Теличкун, Юлія СтаніславівнаУ даній статті представлена інформація щодо використання шнекових робочих органів для інтенсифікації процесу обробки дріжджового тіста. This article describes how to use the screw working bodies to intensify the process of processing of the yeast dough.Документ Застосування програмного комплексу flow vision для дослідження процесу замішування дріжджового тіста в тістомісильній машині безперервної дії(2013) Марченко, А. В.; Кравченко, Олександр ІвановичОсновною метою замішування є утворення тістової маси зі специфічними фізичними властивостями, що забезпечують оптимальний перебіг процесів дозрівання тіста, його оброблення, випікання і, в результаті, одержання виробів високої якості. За допомогою програми Flow Vision запропоновано дослідити гідродинамічні процеси в камері тістомісильної машини.Документ Застосування шнекових змішувачів для інтенсифікації процесу обробки тіста(2012) Кравченко, Олександр Іванович; Марченко, А. В.Інтенсифікація процесу замішування може здійснюватись збільшенням частоти обертання робочого органу або зміною його конструкції і зменшити тривалість бродіння. Використання двошнекових робочих органів для замішування забезпечує інтенсифікацію процесу, покращуючи якісні показники готових виробів.