Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вплив механічної обробки на зміну структурно-механічних властивостей тіста під час замішування
    (2012) Марченко, А. В.; Кравченко, Олександр Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна
    У даній статті представлена інформація щодо використання шнекових робочих органів для інтенсифікації процесу обробки дріжджового тіста. This article describes how to use the screw working bodies to intensify the process of processing of the yeast dough.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування шнекових змішувачів для інтенсифікації процесу обробки тіста
    (2012) Кравченко, Олександр Іванович; Марченко, А. В.
    Інтенсифікація процесу замішування може здійснюватись збільшенням частоти обертання робочого органу або зміною його конструкції і зменшити тривалість бродіння. Використання двошнекових робочих органів для замішування забезпечує інтенсифікацію процесу, покращуючи якісні показники готових виробів.