Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розрахунок повноцінності харчового білка за сучасними методиками(2019) Махинько, Валерій Миколайович; Бережна, Катерина ІгорівнаЕфективне збагачення харчових продуктів білком потребує наявності методик визначення біологічної цінності сировини і готових виробів. Проведено порівняння сучасних методик PDCAAS і DIAAS на прикладі суміші борошна пшеничного та кукурудзяного у співвідношенні 90:10. Показана перспективність використання цих методик для оцінювання якості харчового білка. Effective enrichment of food with protein requires the availability of methods for determining the biological value of raw materials and finished products. The modern PDCAAS and DIAAS techniques have been compared with the example of a mixture of wheat flour and corn in the ratio of 90:10. The prospect of using these techniques to evaluate the quality of food protein has been shown.Документ Удосконалені методики розрахунку біологічної цінності харчових продуктів і раціонів(2017) Махинько, Валерій Миколайович; Прищепчук, Марина ОлександрівнаРозглянуто сучасні методики розрахунку біологічної цінності продуктів і раціонів – PDCAAS та DIAAS. Вказано на особливості використання цих методик та можливі сфери застосування. Discussed modern methods of calculation of biological value of food and diets – PDCAAS and DIAAS. Listed on the peculiarities of the use of these methods and possible applications.