Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження органолептичних показників якості бісквітних напівфабрикатів збагачених плодовими порошками(2015) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена БроніславівнаДокумент Особливості формування структури тіста з додаванням плодових порошків для бісквітного напівфабрикату(Медвідь, І. М. Особливості формування структури тіста з додаванням плодових порошків для бісквітного напівфабрикату / І. М. Медвідь, Ю. А. Мирошник, О. Б. Шидловська // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 177-179., 2015) Медвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена БроніславівнаУ роботі досліджено вплив плодових порошків на структурно-механічні властивості бісквітного тіста In this paper, the influence of fruit powders on the structural and mechanical properties of biscuit dough