root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Мороз, Дар'я Олексіївна
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-5002-1393
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.iodine
1
search.filters.subject.meat systems
1
search.filters.subject.йод
1
search.filters.subject.кафедра харчової хімії
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Мороз, Дар'я Олексіївна
×
Ключове слово: search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Використання комплексу β-циклодекстрину з йодом в складі м’ясних кулінарних виробах
(
2022
)
Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна
;
Мороз, Дар'я Олексіївна
;
Пасічний, Василь Миколайович
Показати більше
Описано вплив на функціонально-технологічні покзники м’ясних систем внесенням комплексу β-циклодекстрину з йодом.
Показати більше