Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесів охолодження капілярно пористих харчових продуктів вакуумно-випарним способом(2009) Місечко, Наталія Орестівна; Рудєва, О. Ю.; Доломакін, Юрій Юрійович; Ковальов, Олександр ВолодимировичАльтернативою існуючим способам охолодження харчових продуктів є вакуумно-випарне, тільки з основною умовою до продукту – це досить велика пористість.Документ Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробів(2012) Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Стрельченко, Н. М.; Дробот, Віра ІванівнаВивчено вплив сорбіту та інтенсивність бродіння тіста та якість готових виробів порівняно з сахарозою та фруктозою. Встановлено ефективність використання у виробництві хлібобулочних виробів сорбіту в композиції з фруктозою. The study influence of sorbitol on intensity fermenting dough and quality of finished products compared to sucrose and fructose. Established efficiency of use in the production of bakery products of sorbitol in the composition of fructose.Документ Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів(2013) Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Мостова, Т. В.; Дробот, Віра ІванівнаПредставлено результати використання у рецептурі хлібобулочних виробів лактулози. Встановлено доцільність використання лактулози в якості цукрозамінника з пребіотичними властивостями для виготовлення діабетичних хлібобулочних виробів. Presents the results of the use of lactulose bread recipe. Established the feasibility of using lactulose as a sweetener with prebiotic properties for the manufacture of diabetic bakery.