root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Місечко, Наталія Орестівна
1
search.filters.author.Доломакін, Юрій Юрійович
1
search.filters.author.Ковальов, Олександр Володимирович
1
search.filters.author.Рудєва, О. Ю.
Ключові слова
search.filters.subject.cooling
1
search.filters.subject.capillary porous products
1
search.filters.subject.капиллярно пористые продукты
1
search.filters.subject.капілярно пористі продукти
1
search.filters.subject.кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2009
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Місечко, Наталія Орестівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.cooling
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Дослідження процесів охолодження капілярно пористих харчових продуктів вакуумно-випарним способом
(
2009
)
Місечко, Наталія Орестівна
;
Рудєва, О. Ю.
;
Доломакін, Юрій Юрійович
;
Ковальов, Олександр Володимирович
Показати більше
Альтернативою існуючим способам охолодження харчових продуктів є вакуумно-випарне, тільки з основною умовою до продукту – це досить велика пористість.
Показати більше