Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення адгезійних властивостей тіста брауні спеціального призначення(2020) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаДокумент Актуальність використання соргового борошна при виробництві італійського традиційного хлібобулочного виробу «Чіабата»(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, ЄвгеніяДокумент Актуальність використання соєвого білку при виробництві страв з кисломолочного сиру(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Голік, О. Д.Документ Інтерактивне кафе з інноваційною технологією обслуговування гостей(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, ЄвгеніяДокумент Вплив фруктових та овочевих порошків на модельні системи в технології збивних солодких страв(2014) Іваненко, Ольга; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичБурхливі темпи росту сфери ресторанного господарства в нашій країні та в світі, зумовили його відродження на новому етапі розвитку, відзначається жорстка конкуренція між підприємствами за якість продукції та наданих послуг. The rapid pace of growth in restaurant management in our country and in world led to its revival in the new stage of development, there is a rigid competition between companies for the quality of products and services.