Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв
    (2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    В статті розглянуто переваги використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв. The article considers the advantages of using culinary semi-finished products in the technology of the first dishes.
  • Ескіз
    Документ
    Формування якості бісквітного напіфабрикату з рослинною сировиною
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна
    Проведені дослідження органолептичних і фізико–хімічних властивостей бісквітного тіста із частковою заміною пшеничного борошна вищого сорту на порошок з кабачків призводить до мін якості бісквітного тіста. За результатами експериментів встановлено, що добавка надає позитивного впливу на структуру тіста. Researches sensory and physico-chemical properties of biscuit dough with partial replacement of wheat flour zucchini powder leads to changes in the quality of biscuit dough. The experimental results revealed that the additive has a positive influence on the test structure.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання овочевих порошків в технології бісквітного напівфабрикату
    (2013) Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна
    Бісквіт – це кондитерське тісто, виготовлене з борошна, цукру та яєць. Розроблена технологія виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням рослинної сировини. Biscuit – pastry dough is made from flour, sugar and eggs. Technology of production of semi-finished biscuit using plant materials.
  • Ескіз
    Документ
    Булочні вироби з використанням овочевої сировини
    (2013) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна
    Запропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції з використанням овочевої сировини, а саму порошку з капусти. The technology of production of bakery products with vegetable raw proposed, namely powder from cabbage.