Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології збивних цукерок з використанням пюре з плодів чорноплідної горобини
    (2020) Стадник, Світлана Богданівна; Цапук, Ірина Святославівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Визначено хімічний склад пюре з ягід чорноплідної горобини, проведено дослідження його впливу на зміну органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних показників збивної цукеркової маси. Проведені дослідження підтвердили ефективність застосування пюре чорноплідної горобини при створенні нового асортименту збивних цукерок привабливого кольору, з гарним ароматом без використання барвників і ароматизаторів, з покращеною харчовою цінністю, зниженою собівартістю та калорійністю.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування пюре з ягід журавлини при удосконаленні технології цукерок зі збивними корпусами
    (2020) Цапук, Ірина Святославівна; Стадник, Світлана Богданівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Визначено хімічний склад пюре з ягід журавлини, проведено дослідження його впливу на зміну органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних показників збивної цукеркової маси. Проведені дослідження підтвердили ефективність застосування пюре журавлини при створенні нового асортименту збивних цукерок з підвищеним вмістом біологічно активних речовин та подовженим терміном придатності до споживання.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування рослинної сировини з підвищеним вмістом флаваноїдів при створенні технологій нового асортименту кондитерських виробів
    (2017) Оболкіна, Віра Іллівна
    Доведено ефективність застосування у технологіях кондитерських виробів продуктів переробки винограду, плодів журавлини, жимолості, завдяки підвищеному вмісту фенольних сполук, вітамінів, пектинових речовин, клітковини, макро і мікроелементів. Запрапановано технології нового асортименту помадно-кремових цукерок, збивних цукерок (типу суфле, нугатини), оздоблювальних напівфабрикатів з підвищеним вмістом фізіологічно-функціональних інгредієнтів, оригінальними смаковими властивостями, подовженим терміном придатності завдяки використанню натуральних барвників, ароматичних речовин, антиоксидантів та консервантів, які містяться у ягідної сировині. The efficiency of application in confectionery products technologies of grape products, cranberries, honeysuckle, due to high content of phenolic compounds, vitamins, pectin substances, fiber, macro and microelements has been proved. The technologies of the new range of pomade-cream candies, chopped sweets (such as soufflé, nougat), finishing semifinished products with high content of physiological-functional ingredients, original taste properties, lengthened shelf life due to the use of natural dyes, aromatic substances, antioxidants and preservatives contained in berry raw materials.