Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення нового асортименту помадно-кремових цукерок із застосуванням ягідної сировини з підвищеним вмістом флавоноїдів
    (2018) Стадник, Світлана Богданівна; Моренець, Аліна Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Проведений аналіз хімічного складу пюре плодів журавлини, чорноплідної горобини та жимолості. Встановлено доцільність використання пюре з плодів журавлини, чорноплідної горобини та жимолості при створенні технологій нового асортименту помадно-кремових цукерок з підвищеним вмістом фізіологічно-функціональних інгредієнтів, оригінальними смаковими властивостями, подовженим терміном зберігання за рахунок використання дослідженої ягідної сировини як джерела натуральних барвників, органічних кислот, вологоутримуючих агентів, ароматичних речовин, антиоксидантів та консервантів.
  • Ескіз
    Документ
    Використання рослинної фітосировини для створення крекерів з пікантним смаком
    (2017) Дзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Встановленно хімічний склад та біохімічна характеристика пажитника сінного. Обґрунтовано ефективність використання пряно-ароматичної фітосировини у технологіях нових харчових продуктів, зокрема крекерів з пікантним смаком, як природного ароматизатора. The chemical composition and biochemical characteristics of hay fenugreek have been established. The effectiveness of the use of spicy aromatic phyto-raw materials in technologies of new foods, in particular crackers with a spicy taste, as a natural flavoring, is substantiated.