Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Використання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктів
    (2009) Гаврилов, В. С.; Метльов, Сергій Геннадійович; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна Василівна
    Процеси сушіння харчових продуктів з метою найповнішого збереження їх корисних властивостей при тривалому зберіганні є найбільш актуальними як для виробників так і для сільгосппереробників. Перелік продуктів тваринного і рослинного походження, що вимагають подальшої переробки, постійно розширюється. The process of dry food to the fullest preserve their beneficial properties during storage is the most relevant both for producers and for farmers. The list of products of animal and vegetable origin, requiring further processing, is constantly expanding.
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційна підтримка інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів
    (2008) Гаврилов, В. С.; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна Василівна; Метльов, Сергій Геннадійович
    Ця робота є складовою тематики на базі створенню інформаційної підтримки інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів на базі сучасних комп’ютерних технологій. This work is part of the subject based on the creation of information support engineering solutions in industrial food drying processes based on модерн computer technology.
  • Ескіз
    Документ
    Створення порталу Online технічної підтримки баз даних харчової промисловості
    (2002) Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Соколов, Д. В.
  • Ескіз
    Документ
    Комп’ютерна підтримка формування оцінки знань студентів
    (УДУХТ, 2001) Соколов, Д. В.; Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович