root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Олійник, Світлана Іванівна
1
search.filters.author.Вітряк, Оксана Павлівна
1
search.filters.author.Карпутіна, Маргарита Віталіївна
1
search.filters.author.Романова, Зоряна Миколаївна
1
search.filters.author.Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна
Пошук за іменем автора
search.filters.search.submit
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-7929-0300
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-6614-1928
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-3974-5758
Детальніше
Пошук ORCID
search.filters.search.submit
Ключові слова
1
search.filters.subject.soft drinks
1
search.filters.subject.sugar substitutes
1
search.filters.subject.sweeteners
1
search.filters.subject.безалкогольні напої
1
search.filters.subject.кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Олійник, Світлана Іванівна
×
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-7929-0300
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Ефективні підсолоджувачі в технології безалкогольних напоїв
(
2023
)
Карпутіна, Маргарита Віталіївна
;
Романова, Зоряна Миколаївна
;
Олійник, Світлана Іванівна
;
Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна
;
Вітряк, Оксана Павлівна
Показати більше
В роботі дана характеристика сукралозі, як некалорійному підсолоджучачу. ЇЇ застосування у виробництві дозволить знизити вміст цукру у напоях до 5 % мас.
Показати більше