Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційні алкогольні напої на основі бананової сировини
    (2022) Іпатова, Юлія Володимирівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Проведено аналіз та встановлено, що алкогольні напої на основі банану є популярними у світі. Банани широко використовуються для приготування різних видів коктейлів, лікерів, пива та вина. Визначено технології виготовлення алкогольних напоїв із бананів як основної сировини
  • Ескіз
    Документ
    Зброджування медового сусла для ферментованого напою
    (2017) Чуприна, Наталія Вікторівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Досліджено перебіг біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування медового сусла. Вивчено вплив різного сорту меду на процес бродіння медових ферментованих напоїв. The course of biochemical transformations of components in the process of honey wort. The influence of different types of honey on the fermentation process of honey fermented beverages.