Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому
    (Лобанов, Д. Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому / Д. Лобанов, В. Олішевський, Є. Бабко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : Матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 52, 2022-04) Лобанов, Денис Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович
    Від форми поверхні в більшій ступені залежить інтенсивність тепловіддачі та відповідно ефективність роботи апарату. В результаті встановлення нової системи керування запірно-регулювальних елементів реалізована система автоматичної підтримки заданої температури молока пастеризаційної установки А1-ОКЛ-5 у передбачених технологічним процесом межах.
  • Ескіз
    Документ
    Модернізація системи завантаження жому преса глибокого віджиму
    (2021) Розумний, Олег Володимирович; Пархомчук, Михайло Валентинович; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович
    Отримані результати свідчать про те, що використання запропонованої модернізації вивантажувального шнеку та завантажувальної шахти пресу глибокого віджимання жому дозволяє додаткове водовідведення дифузійного соку з нього.
  • Ескіз
    Документ
    Використання гіпсу в дифузціному процесі бурякоцукрового виробництва
    (2019) Ісаєв, Максим Юрійович; Аветісян, Ашот Корюнович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович
    Кальційвмісні реагенти володіють коплексоутворюючими властивостями і здатні зв’язувати полісахариди клітинних стінок бурякової стружки в нерозчинні комплекси, знижуючи тим самим перехід нецукрів в дифузійний сік. Сalcium-containing reagents have complexing properties and are able to bind polysaccharides of the cell walls of beet chips in insoluble complexes,thereby reducing the transition of sugars to diffusion juice.
  • Ескіз
    Документ
    Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м'ясомістких продуктів
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович
    Розроблено технологію виробництва натурального червоного барвника на основі столового буряку. Підтверджено можливість використання цього барвника для м'ясомістких продуктів. The technology of natural red dye production on the basis of beets was developed. The possibility of using this dye for meat products was confirmed.