Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології кисломолочного напою по типу йогурту
    (2019) Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Онопрійчук, Олена Олександрівна
    Запропонована ресурсозберігаюча технологія доводить можливість заміни до 30 % молока на свіжу сироватку без погіршення показників якості готового продукту. При цьому підвищується біологічна цінність, за рахунок збагачення сироватковими білками та розширюється асортимент кисломолочних напоїв по типу йогурту.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології сиру м'якого з обліпихою способом термокислотної коагуляції білків молока
    (2018) Карасьова, Юлія; Редчиць, Ірина; Онопрійчук, Олена Олександрівна
    Запропонований спосіб термокислотного осадження білків молока передбачає отримання сиру м’якого підвищеної харчової цінності з молочної та ягідної сировини, що досягається внесенням ягідного коагулянту нагрівання суміші, проведення коагуляції білків молока з наступним видаленням молочної сироватки після утворення білково-ягідної основи шляхом самопресування.