Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології кисломолочного напою по типу йогурту(2019) Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Онопрійчук, Олена ОлександрівнаЗапропонована ресурсозберігаюча технологія доводить можливість заміни до 30 % молока на свіжу сироватку без погіршення показників якості готового продукту. При цьому підвищується біологічна цінність, за рахунок збагачення сироватковими білками та розширюється асортимент кисломолочних напоїв по типу йогурту.Документ Розробка технології сиру м'якого з обліпихою способом термокислотної коагуляції білків молока(2018) Карасьова, Юлія; Редчиць, Ірина; Онопрійчук, Олена ОлександрівнаЗапропонований спосіб термокислотного осадження білків молока передбачає отримання сиру м’якого підвищеної харчової цінності з молочної та ягідної сировини, що досягається внесенням ягідного коагулянту нагрівання суміші, проведення коагуляції білків молока з наступним видаленням молочної сироватки після утворення білково-ягідної основи шляхом самопресування.