Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу термокислотного осадження білків молока під час виробництва м’яких сирів(2019) Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Онопрійчук, Олена ОлександрівнаМодифікована технологія м’якого сиру способом термокислотної коагуляції білків молока обліпихою передбачає внесення ягідного коагулянту з плодів обліпихи, нагрівання суміші, проведення коагуляції білків молока з наступним видаленням молочної сироватки після утворення білково-ягідної основи шляхом самопресування.Документ Розробка технології сиру м'якого з обліпихою способом термокислотної коагуляції білків молока(2018) Карасьова, Юлія; Редчиць, Ірина; Онопрійчук, Олена ОлександрівнаЗапропонований спосіб термокислотного осадження білків молока передбачає отримання сиру м’якого підвищеної харчової цінності з молочної та ягідної сировини, що досягається внесенням ягідного коагулянту нагрівання суміші, проведення коагуляції білків молока з наступним видаленням молочної сироватки після утворення білково-ягідної основи шляхом самопресування.