Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Нетрадиційні види борошна як основа борошняних сумішей для кондитерської продукції(2021) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Кравчук, Аліна ВолодимирівнаДосліджено доцільність використання лляного, амарантового, гречаного борошна у складі борошняних сумішей для кондитерської промисловості. The expediency of using flax, amaranth, and buckwheat flour as part of flour mixtures for the confectionery industry has been studied.Документ Доцільність створення композиційної суміші на основі рисового та мигдалевого знежиреного борошна(2022) Павлюченко, Олена Станіславівна; Погорельська, Анастасія СергіївнаДосліджено можливості використання борошняних сумішей на основі рисового та мигдалевого борошна в технології кексів. The possibility of using flour mixtures based on rice and almond flour in the technology of cupcakes was investigated.