root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Федосов, ВІталій Михайлович
Ключові слова
search.filters.subject.maturation
1
search.filters.subject.beef
1
search.filters.subject.дозрівання
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.яловичина
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
×
Ключове слово: search.filters.subject.maturation
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Аналіз факторів, що впливають на процес довготривалого дозрівання м’яса яловичини
(
2021
)
Федосов, ВІталій Михайлович
;
Пасічний, Василь Миколайович
Показати більше
Описано умовиза яких можливе довготривале дозрівання м’яса яловичини при низьких позитивних температурах.
Показати більше