Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційні технології у виробництві сушених фруктів(2016) Швецова, Інга Володимирівна; Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичУ роботі описано результати застосування комбінованого способу сушіння для отримання чорносливу з відмінними органолептичними та фізико-хімічними показниками. Даний спосіб дозволяєте отримати продукт кращої якості з меншими енергетичними витратами. The paper describes the results of using a combined drying method to obtain prunes with excellent organoleptic and physicochemical parameters. This method allows you to get a better quality product with lower energy costs.Документ Дослідження впливу різних способів сушіння на регідраційні властивості зелені петрушки(2017) Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведені результати попереднього оброблення водою зелені петрушки з різною температурою. Показано як пливає попереднє оброблення зелені петрушки на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing parsley water with different temperatures. Shown as a preliminary treatment of any living thing parsley on dry product quality and duration of the drying process.Документ Дослідження процесу сушіння зелені петрушки(2017-04) Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведені результати попереднього оброблення водою зелені петрушки з різною температурою. Показано як пливає попереднє оброблення зелені петрушки на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing parsley water with different temperatures. Shown as a preliminary treatment of any living thing parsley on dry product quality and duration of the drying process.