Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у виробництві сушених фруктів
    (2016) Швецова, Інга Володимирівна; Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    У роботі описано результати застосування комбінованого способу сушіння для отримання чорносливу з відмінними органолептичними та фізико-хімічними показниками. Даний спосіб дозволяєте отримати продукт кращої якості з меншими енергетичними витратами. The paper describes the results of using a combined drying method to obtain prunes with excellent organoleptic and physicochemical parameters. This method allows you to get a better quality product with lower energy costs.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу різних способів сушіння на регідраційні властивості зелені петрушки
    (2017) Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі наведені результати попереднього оброблення водою зелені петрушки з різною температурою. Показано як пливає попереднє оброблення зелені петрушки на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing parsley water with different temperatures. Shown as a preliminary treatment of any living thing parsley on dry product quality and duration of the drying process.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу сушіння зелені петрушки
    (2017-04) Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі наведені результати попереднього оброблення водою зелені петрушки з різною температурою. Показано як пливає попереднє оброблення зелені петрушки на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing parsley water with different temperatures. Shown as a preliminary treatment of any living thing parsley on dry product quality and duration of the drying process.