Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу різних способів сушіння на регідраційні властивості зелені петрушки
    (2017) Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі наведені результати попереднього оброблення водою зелені петрушки з різною температурою. Показано як пливає попереднє оброблення зелені петрушки на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing parsley water with different temperatures. Shown as a preliminary treatment of any living thing parsley on dry product quality and duration of the drying process.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу сушіння зелені петрушки
    (2017-04) Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі наведені результати попереднього оброблення водою зелені петрушки з різною температурою. Показано як пливає попереднє оброблення зелені петрушки на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing parsley water with different temperatures. Shown as a preliminary treatment of any living thing parsley on dry product quality and duration of the drying process.