Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив вівсяних та гречаних пластівців на формування аромату білково- пшеничного хліба з суцільнозмеленого борошна(2016) Семенова, Анастасія Борисівна; Писарець, Ольга ПетрівнаВизначено вплив вівсяних та гречаних пластівців на інтенсивність накопичення бісульфітзв’язуючих у м’якушці та скоринці хліба. Досліджено стійкість ароматичних речовин хліба з пластівцями протягом 48 годин зберігання. The effect of oat and buckwheat flakes on the intensity of bisulfite binders accumulation in the crumb and crust of bread are identified. The flavoring storage of bread with flakes during 48 hours after baking is also presented.