Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва гідролізованого концентрату сироватки
    (2024) Михачевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
    Спосіб виробництва гідролізованого концентрату сироватки, що включає відновлення сухої молочної сироватки, її фільтрацію, демінералізацію до 70-90 %, пастеризацію суміші за температури 70-99 °C з витримкою 1-5 хв та охолодження, який відрізняється тим, що молочну сироватку відновлюють до масової частки сухих речовин у суміші 25-35 %, після демінералізації охолоджують суміш до температури 40-43 °С, вносять фермент β-D-галактозидазу-гідролазу з активністю 50000 NLU/г у кількості 0,25-0,35 % та закваску прямого внесення на основі Lb. аcidophilus у кількості 0,005-0,01 %, суміш піддають ферментації протягом 7-9 годин
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан та перспективи розвитку вітчизняної індустрії виробництва дитячих молочних продуктів
    (2019) Костенко, Олена Валентинівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    В Україні ринок дитячого харчування починає розвиватися відповідно з загальною економічною динамікою розвитку країни. Вітчизняним виробникам все більше потрібно вкладати кошти в модернізацію підприємств, підвищувати кваліфікацію кадрів та винаходити все нові технології виробництва продукції для підвищення її якості конкурентоспроможності на ринку збуту. In Ukraine, the baby food market is beginning to develop in line with the overall economic dynamics of the country's development. Domestic producers increasingly need to invest in modernization of enterprises, to increase the qualification of personnel and to invent new technologies of production to improve its competitiveness in the market.