Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Синергетична здатність йогурту з продуктами ферментативного гідролізу крохмалю(2023) Іващенко, Ольга Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана ОлександрівнаПродукти гідролізу крохмалю у складі харчових систем виявляють численні функціонально-технологічні властивості, зокрема імітують вміст жиру, є підсолоджуючими, кріопротекторними, структуруючими агентами, що підтверджує доцільність їх застосування у складі рідких нежирних продуктівДокумент Дослідження процесу ферментативного гідролізу лактози в технології кисломолочного морозива(2021) Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаКількість людей з порушеною здатністю перетравлювати лактозу широко варіюється в залежності від країни та географічного регіону: від 98-100% дорослого населення в Південно-Східній Азії – до 1% в Нідерландах. Проте, безлактозні молочні продукти виявляють тенденцію до зростання їх попиту серед споживачів тих країн, де більшість людей має толерантність до лактози. Окрім того, безлактозні молочні продукти здатні забезпечити людей з непереносимістю лактози необхідними поживними речовинами, що містяться у свіжому молоці.